Kun yhdistät Booking.com-tilisi Sirvoyhin, nykyiset hinnat ja saatavuus Booking.comissa nollataan. Kun yhteys on aktivoitu, Sirvoy suorittaa ”täydellisen päivityksen” ja lähettää hinnat ja saatavuuden uudelleen.

Saat Booking.comilta sähköpostiviestin, jossa sinua kehotetaan ”päivittämään inventaario mahdollisimman pian”. Kun kirjaudut Booking.com-tilillesi, löydät samanlaisen viestin, jossa sanotaan, että ”sinun on nollattava kaikki saatavuudet ja hinnat”. Voit huoletta vahvistaa tämän. Sirvoy lähettää tarvittavat päivitykset.

Varmista, että hinnat ja saatavuus Sirvoyssa vastaavat sitä, mitä haluat julkaista Booking.comissa. Kun Sirvoy on suorittanut ”täydellisen päivityksen” (yleensä 10-30 minuutin kuluessa yhteyden muodostamisesta), tarkista Booking.comissa näkyvät tiedot.

Huomaa: Jos et ole aktivoinut automaattisia hintapäivityksiä kohdassa Asetukset -> Jakelukanavat -> Booking.com, sinun on lähetettävä hintapäivitykset manuaalisesti. Saatavuus lähetetään aina automaattisesti.