Huomaa: Tämän artikkelin tiedot sisältävät kolmansien osapuolten järjestelmäkuvauksia, jotka voivat muuttaa ilman erillistä ilmoitusta. Huomioi siksi, että jotkin yksityiskohdat voivat olla vanhentuneita kolmannen osapuolen tekemien muutosten vuoksi.

Jos sinulla on aktiivinen myallocator-tili, voit yhdistää sen Sirvoyhin. Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi myallocatorista.

Huomaa: Jos sinulla on jo olemassa olevia tulevia varauksia myallocatorissa, niitä ei tuoda eikä rekisteröidä automaattisesti Sirvoyhin. Katso kohta 3 alla.

Ota yhteys käyttöön noudattamalla seuraavia vaiheita:

Myallocatorissa

  1. Siirry kohtaan Integrations -> PMS-connections
  2. Salli API:n käyttö Sirvoylle

Sirvoyssa

  1. Valitse Asetukset -> Jakelukanavat -> myallocator ja napsauta ”Yhdistä”.
  2. Syötä myallocator-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja seuraa sitten ohjeita huonetyyppien yhdistämiseksi.
  3. Myallocatorin kautta ennen yhteyden muodostamista saatuja varauksia ei haeta ja rekisteröidä automaattisesti Sirvoyssa. Ne on tuotava manuaalisesti Sirvoyhin, mieluiten ennen yhteyden muodostamista. Jos sinulla on suuri määrä tällaisia varauksia, autamme sinua mielellämme tuonnissa. Katso ohjeita tästä artikkelista.

Huomaa: Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia (katso joitain poikkeuksia täältä ) jne. kirjautumalla myallocator-tilillesi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy jakelukanavalla (myallocator) muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain tililtäsi kanavalla (myallocator), että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.

Huomaa: Harvinaisissa tapauksissa jakelukanavilta vastaanotetut varaukset saatetaan jakaa eri huoneisiin.