Sirvoy voi pitää saatavuutesi ajan tasalla automaattisesti ja tuoda varauksesi HotelSpecialsista.

Huomaa: Jos sinulla on jo olemassa olevia tulevia varauksia HotelSpecialsissa, niitä ei tuoda eikä rekisteröidä automaattisesti Sirvoyhin. Katso kohta 4 alla.

Aktivoi yhteys seuraavien ohjeiden mukaan:

  1. Ilmoita HotelSpecials-tilivastaavallesi, että haluat muodostaa yhteyden Sirvoyn kautta.
  2. Siirry kohtaan Asetukset -> Jakelukanavat -> HotelSpecials ja napsauta Muokkaa.
  3. Syötä HotelSpecials-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja seuraa sitten ohjeita huonetyyppien yhdistämiseksi.
  4. HotelSpecialsin kautta ennen yhteyden muodostamista saatuja varauksia ei haeta ja rekisteröidä automaattisesti Sirvoyssa. Ne on tuotava manuaalisesti Sirvoyhin, mieluiten ennen yhteyden muodostamista. Jos sinulla on suuri määrä tällaisia varauksia, autamme sinua mielellämme tuonnissa. Katso ohjeita tästä artikkelista.

Huomaa: Kun yhteys on muodostettu, et voi enää muuttaa hintoja, saatavuutta, rajoituksia (katso joitain poikkeuksia täältä ) jne. kirjautumalla HotelSpecials-tilillesi. Kaikki päivitykset on tehtävä Sirvoyssa. Kun muutos on tehty Sirvoyssa, se näkyy jakelukanavalla (HotelSpecials) muutamassa minuutissa. Suosittelemme kuitenkin, että tarkistat ajoittain tililtäsi kanavalla (HotelSpecials), että saatavuus, hinnat ja varaukset päivitetään ja synkronoidaan oikein.

Huomaa: Vaikka saatavuus synkronoidaan Sirvoyn ja kanavien välillä lähes välittömästi, on aina olemassa pieni riski saada ylivarauksia, koska sama fyysinen huone on saatavana useilla jakelukanavilla samanaikaisesti. Esimerkiksi on mahdollista että viimeinen jäljellä oleva huone varataan samassa hetkessä sekä verkkosivustosi että jonkin jakelukanavan kautta. Näin tapahtuu hyvin harvoin, jopa hotelleille jotka saavat monia varauksia tiheään tahtiin. Mutta jos näin käy, jakelukanava odottaa sinun ilmoittavan heille siitä viipymättä, jotta kanavan asiakaspalvelu voi, sopimuksesta riippuen, auttaa löytämään ratkaisun mahdollisimman pian.

Huomaa: Harvinaisissa tapauksissa jakelukanavilta vastaanotetut varaukset saatetaan jakaa eri huoneisiin.