Tällä hetkellä Hostelworld ei tue asetusta hintaa per henkilö millekään heidän hinnoilleen. Tässä on kuitenkin joitakin Hostelworld-huonetyyppejäsi koskevia tietoja, jotka saattavat olla hyödyksi.

Hostelworldissa voit myydä vuodepaikkoja (asuntoloissa) sekä yksityisiä huoneita.

Makuusalivuoteet

Tämä on yleisin tapa myydä ”huoneita” Hostelworldissa.

Sirvoyn huonetyypit, joita myydään makuusalivuoteina ja joita käytetään Hostelworld-yhteydessä, tulee asettaa seuraavasti: Vieraiden määrä: 1, Vieraiden enimmäismäärä (sis. lisävuoteet): 1 ja yksikön tyyppi on vuode makuusalissa, kuten alla olevassa esimerkissä.

Yksityiset huoneet

Silti jotkut päättävät myydä myös yksityisiä huoneita.

Kuvitellaan esimerkiksi, että alla oleva huonetyyppi on yhdistetty Hostelworldiin. Korkein hinta, 90, jaetaan automaattisesti korkeimmalla sallitulla vierasmäärällä, 2 (määritettynä kohdassa Vieraiden enimmäismäärä (sis. lisävuoteet:). Lähetämme vuodekohtaisen hinnan, tässä tapauksessa 45. Huone ei kuitenkaan ole varattavissa Hostelworldissa vain yhdelle henkilölle. Huone on varattavissa vain kahden hengen hintaan.

Sama pätee, jos vieraiden enimmäismääräksi on asetettu neljä; asiakkaiden täytyy varata huone neljälle hengelle asetettuun hintaan. Kun teet varauksen tälle huonetyypille Hostelworldissa, nämä tiedot näkyvät: ”Yksityishuoneen varmistamiseksi sinun on varattava koko huone.” Toisin sanoen, huoneita ei ole mahdollista myydä halvemmalla kuin sillä hinnalla joka on asetettu vieraiden enimmäismäärälle.