Tällä hetkellä Sirvoy ei tarjoa mahdollisuutta määrittää lasten hintoja tai lukumäärää huonetyypin asetuksissa. Tämä tarkoittaa, että lasten lukumäärä ja hinnoittelu on määritettävä Booking.com-tililläsi. Näistä näkyy kuitenkin nyt tiedot kun varaus tuodaan Sirvoyhin. Tarkemmin se toimii näin:

Lapsien lukumäärä

Osana Booking.comin asetuksia voit määrittää lasten yöpymisen majoituspaikassasi. Siksi lasten lukumäärää jokaista huonetyyppiä kohti, ei tule sisällyttää vieraiden enimmäismäärän, joka voidaan määrittää huonetyyppiä muokatessa Sirvoyssa, vaan se on asetettava Booking.comissa. Syyskuusta 2020 lähtien kaikissa Booking.comin lähettämissä varauksissa tiedot lasten lukumäärästä ja iästä näkyvät myös Sirvoyssä. Nämä tiedot näkyvät kommenttina varaustietosivun Sisäinen kommentti -kentässä.

Huomaa: Huomaathan, että lasten lukumäärä ei vaikuta vieraiden kokonaislukumäärään varauksessa. Siksi on mahdollista, että varauksessa olevien vieraiden (mukaan lukien lapset) todellinen määrä ylittää määrän, joka näkyy varausluettelossa tai Yksiköt-välilehdellä.

Lasten hinnat

Jos haluat, että majoittuville lapsille on omat hintansa, tätä koskevat hintasäännöt voidaan asettaa Booking.comissa. Kaikissa Booking.comista Sirvoylle lähetetyissä varauksissa jotka sisältävät lasten hintoja, varauksen kokonaissumma näkyy kuitenkin oikein Sirvoyssa.