Sisään- ja uloskirjautumisen ja majoittumisen rajoitukset

Useimmat jakelukanavat tukevat näitä rajoituksia muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta:

  • Hostelworld-, Myallocator- ja iCal-kanavat eivät tue sisään- ja uloskirjautumisrajoituksia. Jos haluat sulkea yksiköt näille kanaville kokonaan, valitse rajoitus ”Majoitusta ei sallita (sisäänkirjautumiset mukaan lukien)”.

Varoitus: Huomioi, että rajoitukset, jotka asetetaan tietylle huonetyypille, vaikuttavat vain kyseiseen huonetyyppiin eikä siihen yhdistettyihin aliashuonetyyppeihin. Jos huonetyyppiin on jakelukanavalla liitetty johdettuja hintoja, tarkista kanavalta, että kyseiset hinnat jakavat rajoitukset päähintojen kanssa.

Varattavat päivät

Kun valitset Varattavat päivät -asetuksessa ehdon Mikä tahansa vuorokausimäärä määritetyllä ajanjaksolla voidaan varata, useimmat jakelukanavat tukevat määritettyä sallittua oleskelun kestoa (joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta, kuten Hostelworld). Jakelukanavat eivät tue ehtoja Vain kokonaisia viikkoja määritetyllä ajanjaksolla voidaan varata, ja Vain 3-4 yötä tai kokonaisia viikkoja määritetyllä ajanjaksolla voidaan varata.

Jos huonetyyppiin yhdistetty kanava ei pysty lukemaan tätä rajoitusta, sinun on pyydettävä tilivastaavaasi määrittämään tämä asetus jakelukanavan puolella.

Yksittäisen huoneen sulkeminen

Yksittäiset suljet huoneet jätetään pois, kun Sirvoy laskee saatavissa olevien huoneiden määrän, samalla tavalla kuin jo varatut huoneet jätetään pois. Tämä pätee kaikkiin varauskanaviin.

Sen rajoittaminen kuinka kauan etukäteen tai kuinka lähellä sisäänkirjautumista varauksia voidaan tehdä

Hallitse tätä asetusta jokaisella kanavalla (paitsi Airbnb, jota hallitaan Sirvoyssa kohdassa Asetukset -> Jakelukanavat -> Airbnb).