Jos haluat vapaasti muuttaa hintoja nopeasti Hinnat -sivulla tiettyinä päivinä kaikille huonetyypeille kerralla, mutta haluat tehdä sen käyttämällä ennalta määritettyä hintalistaa, voit luoda vaihtoehtoisia hintalistoja noudattamalla alla olevia ohjeita.

  1. Siirry kohtaan Asetukset -> Hintamuutokset -> Vaihtoehtoiset hintalistat.
  2. Napsauta Lisää uusi hintalista, kirjoita sopiva nimi tälle hintojen muutokselle ja lisää uusi hinta jokaiselle huonetyypille. Huomaa, että tämän tyyppinen hinnanmuutos ohittaa muut hinnat.
  3. Napsauta Tallenna.
  4. Siirry Hinnat-sivulle ja napsauta yhtä yläpalkissa olevista päivämääristä, jolle haluat soveltaa uusia hintoja. Valitse tarvittaessa päivämäärävalitsimesta mahdolliset lisäpäivämäärät, joihin haluat soveltaa uutta hintaa.
  5. Valitse myös Käytä listaa ja valitse juuri luomasi vaihtoehtoinen hintalista. Huomaa, että kun hintoja muutetaan käyttämällä vaihtoehtoisia hintalistoja, niitä sovelletaan aina kaikkiin huonetyyppeihin valittuina päivämäärinä.
  6. Napsauta Tallenna.

Tallennuksen jälkeen näet juuri sovelletun hinnan Hinnat -sivulla. Muutettu väri ja symboli ilmaisevat myös hinnan nousun tai laskun valitulle päivämäärälle ja huonetyypille.

Jos haluat mieluummin muuttaa yksittäisen huonetyypin hintoja, napsauta sitä tietyn päivämäärän alla. Valitse tarvittaessa päivämäärävalitsimesta mahdolliset lisäpäivämäärät, joihin haluat soveltaa uutta hintaa. Säädä sitten hintaa prosenttipohjaisesti tai asettamalla kiinteä muutos. (Vaihtoehtoinen hintalista ei ole käytettävissä yksittäisten huonetyyppien hintamuutoksille.)

Huomaa: Hintamuutoksia, jotka on jo tehty Hinnat-sivulla käyttämällä vaihtoehtoista hinnastoa, ei mitätöidä, vaikka vaihtoehtoinen hinnasto poistettaisiin. Jos haluat poistaa tällaiset hintamuutokset, se on tehtävä manuaalisesti Hinnat -sivulla.