Voit sulkea tietyn huonetyypin tai kaikki majoituspaikat tietyksi ajaksi. On myös mahdollista sulkea sisään- ja / tai uloskirjautumista varten, mutta silti sallia majoittumisen koko suljetun ajan aikana. Siirry kohtaan Asetukset -> Rajoitukset -> Sisään-, uloskirjautumisen ja / tai majoittumisen rajoitukset .