Joskus saatat tehdä yhteistyötä matkatoimistojen tai muiden vieraan puolesta varaavien kolmansien osapuolten kanssa, ja saatat siksi haluta sallia heidän tehdä varauksia maksamatta, vaikka yleiset asetuksesi tavallisesti vaativat maksun suorittamista. Tämä on mahdollista antamalla heidän käyttää kuponkikoodia, jonka asetukseksi on asetettu Ohita maksuvaatimukset.

Siirry kohtaan Asetukset -> Hinnoittelu -> Kuponkikoodit ja luo uusi kuponkikoodi tai muokkaa jo olemassa olevaa koodia.

  • Käytä asetusta Ohita maksuvaatimukset. Voit joko sallia tai piilottaa valinnaiset maksut. Jos sallit ne, maksuvaatimus ohitetaan, mutta varauksen tekevä henkilö näkee silti asettamasi maksutavan sekä varausvahvistussivulla että Tarkastele varausta -lomakkeessa.
  • Valitse päivämäärät, joille haluat koodin olevan voimassa. Niin kauan kuin yksi päivämääristä on päällekkäinen varattavien päivämäärien kanssa, maksuvaatimukset ohitetaan varauksen yhteydessä.
  • Jos haluat myös asettaa alennuksen, jota tulisi soveltaa samalla koodilla, tai haluat käyttää sitä saatavuusrajoituksen poistamiseen, voit tehdä nämä valinnat. Nämä artikkelit selittävät tätä toimintoa yksityiskohtaisemmin. Muita valintoja ei kuitenkaan tarvitse tehdä jotta asetus Ohita maksuvaatimukset toimisi.
  • Tallenna koodi, joka voidaan nyt antaa kolmannelle osapuolelle.

Tämä toiminto toimii minkä tahansa maksuratkaisun kanssa, jonka olet määrittänyt maksuasetuksissasi. Jos olet valinnut pelkän korttitietojen keräämisen myöhempää veloitusta varten (saatavana Stripelle ja Sirvoy Vaultille), myös tämä vaihe voidaan ohittaa tai asettaa valinnaiseksi.