Sirvoyssä peruutettu varaus on mahdollista palauttaa käyttämällä Palauta varaus -toiminnon avulla. Koska peruutettua varausta palautettaessa on useita mahdollisia tilanteita, tämä voi tapahtua muutamalla eri tavalla.

Peruutetun varauksen palauttaminen:

 1. Napsauta vihreää PALAUTA VARAUS -painiketta varaustietosivun oikeassa yläkulmassa.
 2. Napsauta OK, jos haluat palauttaa varauksen.

Vahvistuksen jälkeen saat yhden seuraavista viesteistä:

 • Varaus palautettiin onnistuneesti
  Jos yksiköitä on edelleen saatavilla, saat tämän viestin. Varaus on nyt palautettu samoilla yksiköillä kuin ennen peruutusta.
 • Varaus palautettiin onnistuneesti, yksiköitä siirrettiin
  Jos alkuperäiset varatut yksiköt eivät ole saatavilla varausta palautettaessa, mutta toiset saman huonetyypin yksiköt ovat, saat tämän viestin. Näet nyt, että toiset yksiköt on lisätty varaukseen.
 • Varaus palautettiin, mutta yksi tai useampi yksikkö puuttuu
  Jos yksi tai useampia alun perin varattuja majoitusyksiköitä ei ole enää saatavana eikä samasta huonetyypistä ole saatavana muita yksiköitä, saat tämän varoitusviestin. Kyseiset yksiköt merkitään punaisella ja kohdassa Yksikön numero sanotaan Ei saatavilla tai poistettu.

Viimeisessä tilanteessa, jossa yksi tai useampi yksikkö puuttuu, joudut lisäämään uusia yksiköitä varaukseen manuaalisesti. Tämä voidaan tehdä kolmella alla selitetyllä tavalla:

 • Napsauta yksikkörivillä talokuvaketta (Korjaa). Valitse uusi yksikkö pudotusvalikosta Siirrä yksikköön. Pidä Päivitä huonehinnat varauksessa -kytkin asennossa OFF, jotta tämän yksikön aiempi hinta säilyy. Napsauta Tallenna.
  tai
 • Napsauta LISÄÄ MAJOITUS ja valitse uusi yksikkö pudotusvalikosta. Lisää tiedot yksikköön, vieraiden lukumäärä, hinta jne. Ja napsauta Tallenna. Voit nyt napsauttaa roskakoria poistaaksesi vanhan rivin.
  tai
 • Jos vapautat yksikön samasta huonetyypistä, jota ei ollut saatavilla palautuksen aikaan, voit nyt peruuttaa varauksen ja palauttaa sen taas uudelleen. Järjestelmä lukee nyt kyseisen huonetyypin käytettävissä olevan yksikön ja se lisätään palautettuun varaukseen.