Sirvoy voi auttaa sinua seuraamaan huoneiden siivousta (siivottu ja valmis seuraavalle vieraalle). Mutta voit myös luoda räätälöityjä aikataulutettuja tehtäviä, kuten lakananvaihto tai päivittäinen huoneiden siivous. Luo uusia tehtäviä siirtymällä kohtaan Asetukset -> Huoltotoimenpiteet & siivous.

Jos esimerkiksi uusi aikataulutettu tehtävä nimellä Lakananvaihto luodaan, se näkyy uutena sarakkeena Yksiköt-sivulla. Napsautettava kuvake ilmestyy kyseiseen sarakkeeseen aina, kun kuluvana päivänä on varauksia joihin liittyy aikataulutettu tehtävä. Siivoushenkilöstö voi napsauttaa kuvaketta vaihtaakseen tilan suoritetuksi.

Mukautettujen aikataulutettujen toimenpiteiden asetuksissa voit valita, kuinka usein kukin tehtävä on suoritettava ja tarjotaanko sitä saapumispäivänä, lähtöpäivänä tai koko oleskelun ajan.

Jos haluat, että toimenpiteiden esiintymiset jakautuvat tasaisesti jokaisessa varauksessa, aseta Optimoi ajoitetut tapahtumat -kytkin asentoon ON ja muuta toiminta -aika päivittäisestä joksikin muuksi. Tämän asetuksen mukaiset toimenpiteet voidaan siirtää uudelleen Yksiköt -sivulla napsauttamalla kalenterikuvaketta, joka näkyy aikataulutetun toimenpiteen sarakkeessa.