Sirvoyn varausjärjestelmän avulla voit seurata huoltotoimenpiteitä. Voit aktivoida tämän toiminnon siirtymällä kohtaan Asetukset -> Huoltotoimenpiteet & siivous. Napsauta Loppusiivous (siivottu ja valmis seuraavalle vieraalle) -kohdan vieressä olevaa muokkauskuvaketta.

Siivouksen tilaa voidaan tarkastella ja muuttaa Yksiköt- sivulla. Kun vieras kirjautuu ulos, siivouksen tila on Siivoamaton. Voit päivittää tilan siivotuksi napsauttamalla huoneen punaista tilakuvaketta. Varoitusviesti näytetään, jos yrität kirjata sisään vieraan huoneeseen, jota ei ole siivottu.

Vinkki: Voit luoda erillisen käyttäjätilin huoltohenkilöstölle ja rajoittaa käyttöoikeuksia vain huoltotoimenpiteisiin liittyvien tietojen tarkasteluun ja muokkaamiseen.

Yllä oleva selitetään myös tässä videossa (englanniksi):