DDoS-hyökkäys torjuttu

15. kesäkuuta 2022 17.07 UTC+3

Sirvoy oli tänään DDoS-hyökkäyksen kohteena joka vaikutti käyttäjien pääsyyn järjestelmään. Tämänkaltainen hyökkäys on haitallinen yritys kuormittaa järjestelmää verkkoliikenteellä järjestelmään pääsyn estämiseksi oikeutetuilta käyttäjiltä.

Hyökkäys alkoi 11:18 UTC ja se voitiin torjua noin kolme tuntia myöhemmin. Suurin osa käyttäjistä ei voinut kirjautua Sirvoyhin tämän tapahtuman aikana. Yhteydet jakelukanaviin ja varausmoottoriin eivät kokeneet häiriöitä. 

Varauksesi ja muut tiedot eivät olleet vaarassa tämän hyökkäyksen aikana. Hyökkäyksen  vaikutus rajoittui ainoastaaan käyttäjien pääsyn järjestelmään.

Tiedämme että järjestelmän jatkuva käytettävyys on tärkeää yrityksellesi. Pahoittelemme tästä tapahtumasta koitunutta haittaa. Järjestelmään pääsy on nyt palautettu ennalleen kaikille asiakkaillemme. Tiimimme jatkaa järjestelmän suorituskyvyn valvomista. Olemme jo ottaneet käyttöön turvallisuustoimenpiteitä välttääksemme samanlaatuisen tapahtuman uusiutumista. Arvostamme kärsivällisyyttänne.