Subject: Expedia-käyttökatko – ratkaistu

11. kesäkuuta 2022 14.01 UTC+3

Expedia-käyttökatko on nyt ratkaistu. Huomaa, että Expediassa käyttökatkon aikana tehtyjä varauksia ei tuoda automaattisesti Sirvoy-tilillesi katkon aikana tai sen jälkeen. Varmista, että löydät ja tuot kaikki varaukset manuaalisesti.

Suosittelemme, että jos olet vastaanottanut varauksia varamenetelmälläsi (sähköposti / faksi), lisäät tällaiset varaukset manuaalisesti Sirvoyhin niin pian kuin mahdollista, koska niitä ei tuoda automaattisesti käyttökatkon päättymisen jälkeen. Jos sinulla ei tällä hetkellä ole varamenetelmää asetettuna Expediassa, suosittelemme, että tarkistat heiltä, voitko määrittää sen heidän ekstranetin kautta. Näin voit vastaanottaa kanavalla tehdyt varaukset sähköpostin tai faksin välityksellä käyttökatkojen aikana.

Käyttökatko alkoi: 11. kesäkuuta 2022 12.42 UTC+3

Käyttökatko päättyi: 12. kesäkuuta 2022 00.56 UTC+3