Suunniteltu ylläpito

Suunniteltu ylläpito

Turvallisuuden, luotettavuuden ja operatiivisen suorituskyvyn parantamiseksi olemme suunnitelleet rutiininomaisen ylläpitotoimen Sirvoyn palvelimille. Tämä johtaa väliaikaiseen järjestelmän katkokseen.

Nämä päivitykset alkavat 06. heinäkuuta 2020 04.00 UTC+3 ja kestävät noin 120 minuuttia, 06. heinäkuuta 2020 06.00 UTC+3 asti .

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on, että sinulla on rajoittamaton pääsy Sirvoyhin, joten olemme suunnitelleet tämän huollon tarkoituksellisesti aikaan, joka vaikuttaa vähiten suurimpaan osaan asiakkaitamme. Jos kuitenkin epäilet, että tarvitset pääsyä järjestelmätietoihin tänä aikana, valmistaudu etukäteen tekemällä muistiinpanoja tai tulostamalla tarvitsemasi tiedot.

Tämä johtaa pieneen viiveeseen kanavavarausten tuonnissa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse tuoda varauksia manuaalisesti, koska ne noudetaan automaattisesti heti kun huolto on suoritettu loppuun tai pian sen jälkeen. Kun yhteys on käynnistetty uudelleen, suosittelemme että tarkistat, että kaikki kanavavarauksesi on tuotu ja näkyvät Sirvoy-tililläsi.

Expediaan kytketyille asiakkaille: Aseta ”vararatkaisu” kanavan ekstranetin kautta varmistaaksesi, että saat varauksia pidemmän katkoksen aikana, joko sähköpostitse tai faksilla.

Kiitos yhteistyöstä. Jos sinulla on kysyttävää tai muita tähän liittyviä huolia, ota yhteyttä tukitiimiin saadaksesi lisätietoja.