Uutta marraskuussa 2019

Uutta marraskuussa 2019

Sirvoylla haluamme auttaa asiakkaitamme saamaan täyden hyödyn tuotteestamme. Jatka lukemista nähdäksesi, mikä on pitänyt meidät kiireisenä ja kuinka viimeisimmät päivitykset auttavat yritystäsi kukoistamaan!

Lisää läsnäoloa

  • Sallimme nyt makuusalin vuoteiden sisällyttämisen Google HotelAds -palveluun, mikä ei aiemmin ollut mahdollista, ja olemme päivittäneet yhteytemme toiminnan sujuvuuden varmistamiseksi.

Lisävapautta vieraillesi

  • Monet asiakkaista pitävät lempimaksujärjestelmämme, Stripen, käytöstä. Tämä maksutapa antaa vieraillesi suuremman vapauden. Miten? ”Tarkastele varausta” -toiminnolla vieraasi voivat nyt antaa korttitietonsa suoraan Stripelle osana nykyistä varaustaan. Tämä oli mahdollista aiemmin, mutta nyt käyttöliittymää on parannettu ja se on täysin SCA (Strong Customer Authentication) -lainsäädännön mukainen. Nämä parannukset antavat vieraille enemmän valinnanvaraa ja mielenrauhaa tietäen, että he voivat suorittaa varauksensa turvallisesti.

Sirvoy-holvi korvaa korttitietojen lähettämisen faksilla

  • Tammikuusta 2020 alkaen mahdollisuus lähettää korttitietoja faksilla poistetaan. Päätöstä ei tehty pelkästään toiminnan yksinkertaistamiseksi, vaan koska nyt on tarjolla turvallisempi ja parempi vaihtoehto: Sirvoy-holvi. Miksi et ottaisi muutaman minuutin sen etujen arvioimiseksi täällä? Jos et tällä hetkellä käytä Sirvoyn Pro-versiota ja haluat kokeilla Sirvoy-holvi-toimintoa, ota yhteyttä tukitiimiimme testataksesi sitä kolme kuukautta ilman lisäkustannuksia. Olemme vakuuttuneita siitä, että tulet pitämään sitä aikaisempaa käyttäjäystävällisempänä ja turvallisempana toimintona.