Aamiaismajoitusohjelmisto Sirvoy on helppokäyttöinen online-ohjelma aamiaismajoitusyrityksille.

Olemme työskennelleet vuosien ajan aamiaismajoitusyritysten kanssa rakentaaksemme markkinoiden käyttäjäystävällisimmän, käytännöllisimmän ja nykyaikaisimman ohjelmiston, edulliseen hintaan. Se on täynnä lisäarvoa tuovia toimintoja jotka helpottavat yrityksesi toimintaa. Liity edullista ohjelmistoamme käyttävien aamiaismajoitusten joukkoon ja hyödy kaikista toiminnoista jo tänään!

Kokonaisratkaisu

Jokainen majoitusliikkeen omistaja tarvitsee yhden ohjelmiston, joka hoitaa kaiken. Sirvoy tarjoaa PMS: n (varausjärjestelmän), varausmoottorin ja sisäänrakennetun jakelukanavien hallintaohjelman - yhtenä kokonaisena ratkaisuna, jonka olemme suunnitelleet helpottamaan elämääsi.

Varausjärjestelmä (PMS) Kaikki työkalut, joita tarvitset majoituksesi hallintaan

Sirvoy on hotellivarausjärjestelmä ja majoitusten hallintajärjestelmä, joka sopii kaikentyyppisille majoitusliikkeille: hotellit, motellit, hostellit, B&B: t, majatalot ja vierastalot. Varauksesi ovat helposti saatavissa - milloin tahansa, missä tahansa. Ei asennuksia tai päivityksiä.

Pyrimme olemaan markkinoiden kustannustehokkain ja käyttäjäystävällisin varausjärjestelmä, alkaen vain €10 / kuukausi.

Katso kaikki toiminnot

Varausmoottori Suoria varauksia verkkosivultasi, ilman välityspalkkiota.

Aloita varausten vastaanottaminen verkkosivustosi kautta muutamassa minuutissa. Sirvoyn reagoiva hotellivarausmoottori mahdollistaa varausten tekemisen verkossa millä tahansa laitteilla. Ja mikä parasta, varaukset ovat täysin ilman välityspalkkioita. Eikö ole kyse sinun omasta verkkosivustostasi? Lisää vain koodinpätkä sivustollesi ja aloita varausten vastaanottamisen.

Jakelukanavien hallintaohjelma Suorat yhteydet kaikkiin tärkeimpiin jakelukanaviin ja matkailusivustoihin

Nykyään suurin osa hotellivarauksista tehdään verkkojakelukanavien (OTA) kautta. Sirvoyn avulla voit helposti tavoittaa miljoonia potentiaalisia vieraita. Sano hyvästit manuaalisille päivityksille. Sirvoyn kaksisuuntainen integrointi kaikkiin tärkeisiin varaussivustoihin säästää aikaasi ja pitää automaattisesti saatavuutesi ja varauksesi ajan tasalla.

Lisätietoja jakelukanavista

”Sirvoy tarjoaa vankan alustan, joka ei ole pettänyt meitä sen 3 vuoden aikana kun olemme käyttäneet sitä…jotkut työntekijöistäni eivät olleet käyttäneet tietokonetta aikaisemmin, ja he pystyivät opettelemaan Sirvoyn käytön muutamissa minuuteissa”

— Mountain Pine Motel – Yhdysvallat

Säästä aikaa

Aikasi tulisi kulua vieraistasi huolehtimiseen, joten anna Sirvoyn huolehtia muista tylsistä asioista.

Käytä mistä tahansa - milloin tahansa Tee työtä milloin haluat ja miten haluat

Pilvipohjainen ohjelmisto mahdollistaa että sinä ja henkilökuntasi pysytte ajan tasalla missä tahansa olettekin. Pääset käyttämään kaikkia tietojasi ja kaikkia ominaisuuksia miltä tahansa laitteelta.

Mitä nopeammin aloitat, sitä enemmän säästät aikaa! Rekisteröidy ja koe hyödyt omakätisesti, ilman minkäänlaista sitoutumista.

14 päivän ilmainen kokeilu

Automatisoi varauksesi Anna Sirvoyn hoitaa kaikki varauksesi jakelukanavista.

Käytätkö viikoittain useita tunteja vain päivittääksesi ja siirtääksesi varauksia eri kanavien välillä? Sirvoy hoitaa kaiken tämän puolestasi ilman että sinun tarvitsee tehdä mitään. Käytä säästettyä aikaa vieraista huolehtimiseen tai nauttia vaikka kuppi kahvia!

Sirvoy tarjoaa oman sisäänrakennetun jakelukanavien hallintaohjelman. Se on helppo asentaa ja helppokäyttöinen. Tulet rakastamaan sitä!

Lisätietoja jakelukanavista

”Parasta on tämän ohjelmiston joustavuus. Silloin kun muissa ohjelmissa on suoritettava useita vaiheita, yksi vaihe riittää Sirvoyssa.”

— Kurmittelhaus Hotel – Saksa

Täysi tuki

Hyvään ohjelmistoon liittyy hyvä, täysi tuki. Sirvoyn tukitiimi tarjoaa asiantuntevaa tukea ja neuvoja ympäri vuorokauden. Ja jos se kuullosta tarpeeksi hyvältä, tuki on lisäksi täysin ilmainen!

Asiakaspalvelu Hyvä ohjelma ansaitsee hyvän tukitiimin

Sirvoyn käyttö on niin helppoa, että uskalla tarjota ilmaista tukea kaikille asiakkaillemme. Olemme myös varmistaneet, että neuvoja ja apua antaa täysin koulutettu ja pätevä henkilöstö.

Tarjoamme tukea puhelimitse, sähköpostitse, live-chatissa, video-oppaissa ja tukisivuilla. Löydät aina vastauksen Sirvoyn avulla.

Selaa tukikeskusta

Sisäinen kehitysryhmä Sirvoy parantaa ohjelmistoa ja lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia

Kehitysryhmämme lisää jatkuvasti uusia ominaisuuksia varmistaaksemme, että Sirvoy tarjoaa aina kaiken, mitä jokainen majoituspalvelujen tarjoaja tarvitsee.

Se pitää myös yhtä tärkeänä varmistaa, että kaikki nykyiset ominaisuudet toimivat moitteettomasti.

14 päivän ilmainen kokeilu

”Sirvoy on loistava vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi, ja heidän verkkochattinsa on erinomainen ja nopea.”

— Casa Sanchez – Dominikaaninen tasavalta

Olet hyvässä seurassa

Palvelemme tuhansia hotelleja yli 115 maassa. Varausmoottorimme on saatavilla yli 20 kielellä.

World map showing amount of hotels using Sirvoy